Est Eng
Pealeht

Feretty

Tegeleme sinist ja lillat värvi Briti lühikarvaliste kasside aretusega. Meie kasvandus sai alguse suurest armastusest selle tõu vastu. Britlased on seltskondlikud, hellad ja truud kassid, kes hoiavad lapsi ja andestavad nende väntsutamise. Kasvandusest on alati võimalik saada loomaarsti abi ja nõu kassi pidamise, toitmise ja hooldamise kohta.

Uudised: 

Meil on kassipojad!

B - pesakond sündis 8. septembril 2023, pesakonnas on kaks sinist värvi emast kassipoega, kaks lillat värvi emast ja kolm lillat isast kassipoega, vanemad IC PL*Amazing Aisha Vanilla Sky ja CH Yambo Marvelous Lord*RU. Rohkem infot siin

FIFE Rahvusvaheline näitus Tallinn, Eesti

03.06.2023 CH PL*Amazing Aisha Vanilla Sky - 2 CACIB ja nüüd kõrgem tiitel intertšempion IC, 2 BIV (total).
04.06.2023 Athena Feretty - 2 CAC, NOM BIS, BEST IN SHOW


FIFE Rahvusvaheline näitus Tallinn, Eesti
18-19.02.2023 CH PL*Amazing Aisha Vanilla Sky - 2 CACIB, 2 BIV, NOM BIS, BEST IN SHOW
18.02.2023 Athena Feretty - EX 1, NOM BIS, BEST IN SHOW

FIFE Rahvusvaheline näitus Tallinn, Eesti

19.11.2022 PL*Amazing Aisha Vanilla Sky - CAC ja tiitel Champion, 2 BIV, 2 NOM BIS, BEST IN SHOW


A - pesakond sündis 1. juulil 2022, pesakonnas on kolm isast ja kaks emast kassipoega sinist ja lillat värvi, vanemad PL*Amazing Aisha Vanilla Sky ja LV*Rays Of Hope Zum Zum. Kassipojad on müüdud!


Z - pesakond sündis 25. aprill 2022, pesakonnas on kolm emast kassipoega, kaks lühikarvalist šokolaadikilpkonna ja üks pikakarvaline šokolaadikilpkonna bicolor kassipoega, vanemad CH Monica Air Fors Cat*CZ  ja IC EE*Spartacus Flovers First Volex. Kassipojad on müüdud! 

FIFE Rahvusvaheline näitus Tallinn, Eesti

19.-20.02.2022 
PL*Amazing Aisha Vanilla Sky, BSH a - 2 x EX 1, 2 x BIV, NOM BIS, BEST IN SHOW JUNIOR

FIFE Rahvusvaheline näitus Tallinn, Eesti

19.-20.02.2020 PL*Amazing Aisha Vanilla Sky, BSH a - 2 x CAC, 2 x BIV, NOM BIS, BEST IN SHOW


Y - pesakond sündis 21. detsembril 2021, pesakonnas on viis kassipoega, kaks kreemi isast ja kolm lilla-kreemi emast kassipoega, vanemad EE*Sidney Feretty  ja NW SC Al Pacino Marvelous Lord*RU DVM. Kassipojad on müüdud! 

X - pesakond sündis 21. aprillil 2021, pesakonnas on kolm kassipoega, kaks kreemi isast ja üks lilla-kreemi emane kassipoeg, vanemad EE*Sidney Feretty  ja NW SC Al Pacino Marvelous Lord*RU DVM. Kassipojad on müüdud! 


W - pesakond sündis 27. jaanuail 2021, pesakonnas on üks lilla emane kassipoeg, vanemad CH Monica Air Fors Cat*CZ  ja GIC EE*Marshal First Volex.  Kassipoeg on müüdud! 

V - pesakond sündis 6. septembril 2020, pesakonnas on neli kassipoega, vanemad CH Jamaica Feretty (BRI g) ja Ramses Feretty (BRI a). Kõik kassipojad on müüdud!

FIFE Rahvusvaheline näitus Tallinn, Eesti

23.08.2020 EE*Sidney Feretty, BSH e Ex1 CAC, kohtunik Jurgita Šventoraitytė Gustaitienė, Leedu.
23.08.2020 EE*Ramses Feretty, BSH a Ex1 CAC, kohtunik Jurgita Šventoraitytė Gustaitienė, Leedu.

T - pesakond sündis 3. märtsil 2020, pesakonnas on üks lilla valgega isane kassipoeg. Kassipoeg on müüdud.

      

S - pesakond sündis 2. septembril 2019, pesakonnas on kolm kassipoega. Emased - kreem ja lilla-kreem ning isane kreem värvi. Vanemad: ema - CH EE*Jamaica Feretty, BSH g, isa - GIC Georg of Czankra*PL , BSH e. Rohkem infot siit. Kõik kassipojad on müüdud.   

FIFE Rahvusvaheline näitus Tallinn, Eesti

09.06.2019 EE*Jamaica Feretty, BHS g - CAC, CH, kohtunik Karl Preiss, Norra.

R - pesakond sündis 7. aprillil 2019, pesakonnas on kolm kassipoega. Kaks isast - sinine ja kreem valgega ning emane - sinine kassipoeg. Vanemad: ema - Monica Air Force Cat*CZ, BSH j, isa - EC Purzel vom Haus-Bavaria-Cats*DE, BSH a. Rohkem infot siin. Kõik kassipojad on müüdud.    

        

Q - pesakond sündis 12. septembril 2018, pesakonnas on kaks emast kassipoega sinist värvi. Vanemad: ema - EE*Jamaica Feretty, BSH g, isa - IC EE*Caesar Wittoryo Sun, BSH a. Rohkem infot siit. Kõik kassipojad on müüdud.


P - pesakond sündis 7. mail 2018, pesakonnas on neli kassipoega. Kolm isast - sinine-bicolor, kreem bicolor ja kreem värvi ning emane - lilla-kreem-bicolor. Vanemad: ema - Monica Air Force Cat*CZ, BSH j, isa - EC Purzel vom Haus-Bavaria-Cats*DE, BSH a. Kõik kassipojad on müüdud.

O - pesakond sündis 30. märtsil 2018, pesakonnas on viis isast kassipoega musta - hõbe täpilise värvi (Whiskasid). Vanemad: ema - EE*Milady Feretty, BSH c, isa - IC Caval Ero Creative Cat, BSH ns 11. Kõik kassipojad on müüdud.

FIFE Rahvusvaheline näitus Tallinn, Eesti

19.11.2017 EE*Jamaica Feretty, BHS g - CAC; EE*Milady Feretty, BSH c - CAC; Monica Air Force Cat*CZ, BSH j 03 - CAC.

N - pesakond sündis 19. juulil 2017, pesakonnas on neli isast kassipoega: sinine, kreem ja kaks lillat värvi . Vanemad: ema - EE*Jamaica Feretty, BSH g, isa -  CH Patek Philippe Diamond Regnum, BSH c. Kõik kassipojad on müüdud.

FIFE Rahvusvaheline näitus Riia, Läti 

13.05.2017 EE*Jamaica Feretty, BHS g - CAC. Kohtunik Marie Westerlund, Rootsi.

Unistused täituvad! Meil on hea meel teatada, et märtsis saabus meile Monica Air Force Cat*CZ, lillakilpkonn valgega. Täname kasvatajat Hana Lávičková usalduse eest.

M - pesakond sündis 21. novembril 2016, pesakonnas on kaks kassipoega: isane sinist ja emane lillat värvi . Vanemad: ema - CH EE*Brittany Blondie Feretty, BSH c, isa -  CH Gianfranco Ferre of The Pepper King, BSH a.  


L - pesakond sündis 13. oktoobril 2016, pesakonnas on kolm isast kassipoega: kaks sinist ja üks lillat värvi . Vanemad: ema - CH Patricia Feretty, BSH a, isa -  CH Gianfranco Ferre of The Pepper King, BSH a.  

K - pesakond sündis 22. juunil 2016, pesakonnas on viis kassipoega: kolm isast ja kaks emast, kõik sininst värvi . Vanemad: ema - Gloria Feretty, BSH a, isa -  CH Gianfranco Ferre of The Pepper King, BSH a.  

J - pesakond sündis 29. aprilil 2016, pesakonnas on üks sininekilpkonn emane kassipoeg.  Vanemad: ema - IC EE*Madleen Feretty, BSH a; isa - SC KNOCK OUT of Czankra*PL, BSH d.